Treasures of the Aegean (PS5)

Novost  
53241
5056280435334
Numskull Games
IGRE
Novo
Na zalogi v skladišču

Predvidena dostava na vaš naslov: 22.10.2021


39,99
V košarico
Podroben opis

Datum izida: 12.11.2021

Kaj se je zgodilo minojski civilizaciji? Pridružite se mojstrici parkourja Marie Taylor in zgodovinarju Jamesu Andrewu v tem zgodovinskem akcijskem trilerju, v katerem bosta razkrila skrivnost pozabljenega kraljestva, ujetega v neskončni časovni zanki. V zaporednih obiskih časovne zanke boste nelinearno raziskali prečudovit, ročno izrisan svet, izdelali zemljevid izgubljenega otoka, našli ponikle relikvije in razkrili starodavno prerokbo. Rešili boste številne uganke in skrivnosti, ki so razjezile stara božanstva, in preprečili zgodovini, da bi se vekomaj ponavljala.

  • Skrivnost minojske kataklizme: leta 1639 pred Kristusom je mogočna eksplozija uničila minojsko civilizacijo in potopila njihov dom, vulkanski otok Tero. Toda otok se je vnovič pojavil in grozi mu vnovična kataklizma. Kako so bili lahko Minojci tako napredni? Je kralj Minos napovedal propad civilizacije? Je mogoče naslednjo eksplozijo preprečiti? 

  • Potopljen otok, ujet v časovni zanki: otok Tera, ki je tisočletja počival v globinah, je poln zgodovinskih zakladov in skrivnosti. Odkrili boste pozabljeno minojsko mesto, se prebili mimo potopljenega otomanskega ladjevja, odprli dveri v podzemno palačo in razkrili podrobnosti o ljudeh, ki jih je doletela žalostna usoda. Posredujte, preden svet raznese in boste morali začeti znova!

  • Natančnost, hitri odzivi in reševanje ugank: pripravite se na napeto akcijsko pustolovščino, v kateri boste s parkourskimi spretnostmi premagali razdrapano okolico. Po kotičkih otoka ležijo artefakti, namigi in uganke, ki jih je treba rešiti.

  • Na otoku niste sami: junakinja zgodbe je Marie Taylor, sposobna lovka na zaklade, ki pri iskanju starodavnih relikvij sodeluje z zgodovinarjem Jamesom Andrewom. Toda par bo ugotovil, da so minojske zaklade zavohali dolgoletni tekmeci …


Playstation 5
Mnenja in ocene kupcev za "Treasures of the Aegean (PS5)"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Sorodni izdelki
Slika izdelka: Ghost of Tsushima: Director’s Cut (PS4)

Ghost of Tsushima: Director’s Cut (PS4)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: Foreclosed (Xbox One & Xbox Series X)

Foreclosed (Xbox One & Xbox Series X)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: FIFA 21 Champions Edition (PS4)

FIFA 21 Champions Edition (PS4)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: Generation Zero (Xone)

Generation Zero (Xone)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: Tin & Kuna (PS4)

Tin & Kuna (PS4)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: Blue Fire (PS4)

Blue Fire (PS4)

Na zalogi v skladišču