7 Days To Die (PS4)

78516
5060146463355
North Beach Games
IGRE
Novo
Na zalogi v skladišču

Predvidena dostava na vaš naslov: 07.02.2023


19,99
V košarico
Tehnične podrobnosti

Playstation 4 Playstation 4

Podroben opis

Prodali so že dvanajst milijonov izvodov te igre, ki je s poudarkom na izdelovanju in gradnji sveta na novo definirala žanr preživetvenih iger. Postavljena je v surov postapokaliptičen svet, ki so ga preplavili zombiji, in na edinstven način združuje prvosebno streljanje, preživetveno grozo, branjenje s stolpiči in igranje vlog. Vsebuje tako bojevanje kot izdelovanje, plenjenje, rudarjenje, raziskovanje in razvoj lika. Nad to kombinacijo so se navdušili ljudje z vsega sveta. Igrajte tudi vi največjo preživetveno igranje vlog v odprtem svetu z zombiji! Navezgane čaka!

 • Raziskovanje: orjaški, edinstveni in raznoliki svet s številnimi ekosistemi nudi popolno svobodo igranja.

 • Izdelovanje: izdelovali in popravljali boste orožja, oblačila, oklepe, orodja, vozila in še marsikaj. Nič manj kot 500 načrtov (receptov), med katerimi je tudi mogočna roba!

 • Gradnja: zavzeli boste ruševine ali začeli pri temeljih. Postavili boste mogočno trdnjavo, v kateri bodo za obrambo pred zombiji nameščene pasti, elektrika, samodejni obrambni stolpiči, avtomatizirana vrata, posebne naprave in obrambni položaji. Svet je skrajno uničljiv in prilagodljiv.

 • Tekmujte ali sodelujte: skupaj lahko gradite naselja in sodelujete v boju proti zombijem … ali pa napadate oporišča drugih igralcev. V tej pušči, ki ji vladajo razbojniki in zombiji, je izbira povsem vaša.

 • Ustvarjalnost: izrazite se in sami ali s prijatelji zgradite najboljši svet. V igri je več kot osemsto predmetov, skoraj dva tisoč samosvojih gradnikov in bogat sistem barvanja. 

 • Izboljšave: nadgrajevali boste številne majhne in večje veščine s petih glavnih področij. Z branjem več kot sto knjig boste usvojili dodatne spretnosti. 7 Days to Die je edini pravi preživetveni RPG!

 • Izbira: igrate lahko kampanjo ali pa s prijatelji skočite v naključno ustvarjen svet z mesti, naselbinami, jezeri, gorami, dolinami, cestami, votlinami in divjino. Ob skoraj štiristo samosvojih lokacijah je možnosti neskončno.

 • Preživetje: izkusili boste pristno, hardcore preživetje s skoraj petdesetimi okrepitvami in težavami, vključno z lakoto, žejo, okužbami, zlomljenimi kostmi, zastrupljenjem s hrano, podhladitvijo, izčrpanostjo v hudi vročini, drisko …

 • Uničevanje: tako zgradbe kot teren se lahko ob zadostnih strukturnih poškodbah ali zaradi slabe gradnje sesedejo pod lastno težo.

 • Plenjenje: širom sveta boste ropali in plenili, da si boste pridobili najboljša orožja, oklepe in obleke. Vse to ima številne lastnosti, ki omogočajo na tisoče kombinacij in jih je mogoče spreminjati z modifikacijami.

 • Opravljanje nalog: pri računalniško vodenih trgovcih lahko kupujete in prodajate dobrine ter zanje opravljate naloge. Teh je več vrst, opravljate pa jih na več kot dvesto lokacijah. 

 • Prilagajanje: ustvarite lasten lik ali uporabite vnaprej narejenega. Čaka vas na stotine oblačil in kosov oklepov, ki jih uplenite ali izdelate.

 • Vožnja: napreden sistem vozil, kjer sami najdete vse sestavne dele, pridobite načrte in zgradite lastna kolesa, motocikle in terenska vozila. Celo poletite lahko v žirokopterju!

 • Kmetovanje in lov: vrt vas nenehno oskrbuje s hrano, lahko pa se podate v divjino na lov za več kot ducatom divjih živali.


Playstation 4
Mnenja in ocene kupcev za "7 Days To Die (PS4)"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Sorodni izdelki
Slika izdelka: Star Wars Jedi Knight Collection (PS4)

Star Wars Jedi Knight Collection (PS4)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: Tennis World Tour - Roland Garros Edition (PC)

Tennis World Tour - Roland Garros Edition (PC)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: Shovel Knight: Treasure Trove (Switch)

Shovel Knight: Treasure Trove (Switch)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: The Crew (Playstation 4)

The Crew (Playstation 4)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: NBA 2K21 (Nintendo Switch)

NBA 2K21 (Nintendo Switch)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: MY UNIVERSE: SCHOOL TEACHER (PS4)

MY UNIVERSE: SCHOOL TEACHER (PS4)

Na zalogi v skladišču